Gezocht: Social Media Redacteur (freelance, parttime)

The Rights Forum (TRF) is op zoek naar een freelance Social Media Redacteur.

Over The Rights Forum

The Rights Forum is een kenniscentrum op het gebied van Palestina. We zetten ons in voor een rechtvaardig Nederlands beleid ten aanzien van Palestina, gebaseerd op internationaal recht en de mensenrechten.

Over deze opdracht

Als Social Media Redacteur zet je de artikelen, campagnes, acties en andere activiteiten van TRF om naar social media content, gericht op het Nederlandse publiek. De content is inhoudelijk, met een professionele uitstraling en is aantrekkelijk voor onze doelgroep.

Je werkt samen met een klein team van toegewijde experts van The Rights Forum, en een groot netwerk van Palestijnse, Israelische en internationale partners die werken aan rechtvaardigheid. Ook kom je zelf met ideeën voor sociale media producties, gericht op het mobiliseren van de achterban, informeren van het brede publiek, en het uiteindelijke doel van het bewerkstelligen van een rechtvaardig Nederlands beleid.

Naar wie zijn we op zoek?

– Je wilt je professioneel inzetten voor een rechtvaardig Palestina-beleid en bent politiek goed op de hoogte.

– Je bent in staat gevoelige materie op een begrijpelijke en correcte manier over te brengen.

– Je hebt aantoonbaar ruime kennis van social media, contentmarketing en advertering.

– Je hebt ervaring met het schrijven voor socials, (vnml: Instagram, Facebook, LinkedIn);

– Je kan snel handelen, incidenteel ook buiten reguliere werkuren.

Wat wij bieden

We bieden een freelance opdracht voor 8-12 uur per week, in eerste instantie voor drie maanden, met mogelijke verlenging tot eind 2024. Werkzaamheden kunnen eventueel in overleg bij ons op kantoor in Amsterdam uitgevoerd worden.

Informatie en solliciteren

Indien je meer informatie wilt over deze vacature, of wilt solliciteren, neem dan contact op met Edwin van ‘t Pad, [email protected]. We ontvangen graag voor 19 februari 2024 je motivatie, CV en voorbeelden van je (recente) werk op social media.

© 2007 - 2024 The Rights Forum / Privacy Policy