Bestuur

Bestuur

Klik voor meer informatie op een foto.

Jaap Doek

Jaap Doek is emeritus hoogleraar familie- en jeugdrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij was lid en voorzitter van de VN-commissie voor de Rechten van het Kind. Jaap Doek adviseert diverse internationale organisaties en landen ten aanzien van kinderrechten. Hij droeg bij aan de oprichting van de internationale kinderrechtenorganisatie Defence for Children, doceerde aan meerdere universiteiten en was president van de European Law Faculties Association (ELFA). Doek is voorzitter en secretaris van het bestuur van The Rights Forum.

Jaap Hamburger

Jaap Hamburger is voorzitter van stichting Een Ander Joods Geluid (EAJG).

Jules Hosman

Jules Hosman was na zijn rechtenstudie in Leiden en Parijs werkzaam op het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarna was hij bij Hoogovens in IJmuiden en bij Corus in Londen Head European and International Public Affairs. Van 1985 tot 2006 was Hosman tevens voorzitter van de Commissie Europese Markt van VNO-NCW.

Mouin Rabbani

Mouin Rabbani is historicus en Midden-Oosten deskundige en werkzaam als onafhankelijk analist. Rabbani werkte voor de Palestijnse mensenrechtenorganisatie Al-Haq en de International Crisis Group (ICG).

Henri Veldhuis

Henri Veldhuis is theoloog en predikant van de protestantse Barbara-gemeente te Culemborg. Veldhuis is penningmeester van het bestuur van The Rights Forum.